casagregoria17022006.gif
casagregoria17022005.gif
casagregoria17001002.jpg
casagregoria17022004.gif
En el Matarraña és possible aconseguir la perfecta combinació

Senderismo: A través de sus caminos de herradura que conducen a sus puertos. Los de oración que nos acercan ermitas y los de trajín y vecindad que unen sus pueblos.
Senderisme, escalada, passejos a cavall, excursions 4x4, espediología, multiaventura, puenting, rappel, treking Bicicleta tot terreny, paintball, tirolina, muntanyisme, descens de barrancs, pesca, piragüisme, canoa (kayack).
                    (Palau de l'Encomienda segle XIII, Ajuntament renaixentista, Porxos del carrer principal Convent de Gracia i Ermites ,Ruta de les presons, Conjunt monumental ,Fira Medieval)
                    (Nucli antic, Castell Medieval d'arquitectura gòtica civil declarat monument nacional Església gòtica, que està situada al costat del castell i en la part més alta de la població, Plaza i ajuntament. Ruta de les presons, Fires de Maig i Setembre, fira Ramadera)
             (Zones de bany en tolls naturals, Embassament de Pena, Els Fortins de Cabrera construïts en les Guerres carlistes, Pintures rupestres de la Fenellasa declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO Galeria d'art Antiga Fàbrica Noguera. Riu Matarranya i Ulldemó (naixements) ,Observatori de voltors. Ruta de les presons, Festa dels Bolets)
              (Ruta dels Ibers, Museu Etnològic)
          (Nucli urbà, Piscines naturals)
                                        (Arenys de lledó, Calaceit, Valldetormo, Valljunquera , La Portellada, Fornols, Rafales, Torre del Compte, Fondespala (Fuentespalda), Peñarroya de Tastavins (Penaroja), Monroyo (Montroig), Torre d'Arques
Esports d’aventura
Cultura: cada poble del matarranya té el seu encant i el seu racó per descobrir
Gastronomía. Comarca llena tradición gastronomía con los productos de la tierra
casagregoria17022003.jpg
casagregoria17022002.jpg
casagregoria17022001.jpg
El ternasco al horno es uno de los platos más típicos se puede acompañar con un buen vino de la zona que hará las delicias de cualquier comensal. Para postre podemos tomar las famosas casquetas pasta rellena de cabello de ángel.
3 productos sobresalen por su calidad: el jamón, el melocotón y el aceite de oliva virgen extra.
 La Freixneda
Valderrobres
Beceseit
Queretes
Lledó
 Altres pobles de la comarca
NATURALESA - DEPORTI - CULTURA - GASTRONOMIA
La Casa
L’Entorn
Activitats
Com Arriva
Tarifes i contacte
Galeria fotografica